UA-89100708-1

create the change
build a life

Create the change. Build a life.

Guatemala is niet te vergelijken met Nederland. Zeker niet als je nog kind bent, je hele leven nog voor je hebt, en anders bent dan anderen. Stichting T.E.S.S. Unlimited helpt kinderen met schisis: een hazenlip of open gehemelte.

De operaties gebeuren nu in diverse ziekenhuizen, die de kinderen direct na de operatie weer ontslaan. De meeste ziekenhuizen hebben geen verblijfhuis voor de ouders. Die slapen dan ook vaak op straat terwijl hun kind is opgenomen. De ouders van onze patiëntjes laten we natuurlijk niet op straat slapen, dus moeten we altijd huizen of hotels afhuren. Dat kost veel geld.

Daarom willen we nu onze eigen kliniek bouwen: opnames, operaties én een gastenverblijf in één gebouw. Bovendien kunnen we dan het aantal operaties verdubbelen van tweehonderd naar vierhonderd per jaar.

Bouw met ons mee, en stapel ook een paar bakstenen. Ze kosten slechts € 0,50 per stuk. We hebben er totaal 500.000 nodig. De eerste honderd mensen die 300 bakstenen doneren, krijgen een tegeltje met zelf te kiezen tekst aan de muur. En de eerste twintig schenkers van 5.000 bakstenen krijgen een eigen tegel met (bedrijfs)naam of andere tekst in de Wall of Fame bij de ingang . Zodat Ana, Maria, Jose, Fernando, Juan, Kimberly en al die andere kinderen voor het eerst in hun leven eens voluit een lach op hun gezicht kunnen laten zien!

Meer weten? Bekijk hier onze video!

[donation]
[unex_ce_button id="content_dh6pcavjd" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#81d742" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#81d742" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#81d742" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://46.17.2.22/~tessunlimi/bakstenenactie/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Doneren[/ce_button]