UA-89100708-1

March 22, 2017 - Comments Off on Benefiet festival

Benefiet festival

Op zondag 11 juni 2017 vieren we het leven en willen we geld ophalen om nog meer kinderen in Guatemala een gezonde toekomst te bieden! Iedereen is welkom, er worden allerlei geweldige activiteiten voor jong & oud georganiseerd. Iedere week zullen we ´iets´ bekend maken (hieronder) wat er op het Festival te doen zal zijn. Iedereen van het Tess Unlimited team zal aanwezig zijn, inclusief Tom & Tessa uit Guatemala!

Zondag 11 juni 2017
Stadstuin Kweekland
Dalweg 70A in Arnhem
Van 11.00 - 17.00 uur
Entree is GRATIS

Het Tover een Glimlach Benefiet Festival wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal fantastische sponsoren die stichting Tess Unlimited een warm hart toedragen.

Oosterwechel
DeGoede.com
Marble Stella Maris Hotel Ibiza
Rituals.com
WINGS and ROOTS
Villa Amália
Icetags.nl
Jolink Banket
Intertoys
Beautysalon Lucca
Paleis het Loo
Cooking Truck

Wat is er te doen op het festival:

Onze loterij is al van start gegaan en je kunt geweldige prijzen winnen, waarvan een ALL inclusive 10-daagse reis naar Guatemala en met je eigen ogen zien hoe een operatieweek in z´n werk gaat. Koop snel je lot online hier !

De eerste activiteiten voor het meest fantastische evenement van 2017 zijn in aantocht! Er komt een stand waar typische Guatemalteekse spullen te koop zijn. Voor alle exotische eters hebben we de beroemde hete sausjes, chillies en de alom bekende 'refried beans'. Bij deze stand zijn tevens onze prachtige koffiezak-tassen te koop. Exclusief beschikbaar op dit benefiet festival! Tevens zal er een heuze 'Paca' komen te staan; een marktje met tweedehands kleding, accessoires en niknaks die te koop zijn voor een prikkie. Kom langs voor een gezellige dag en help onze kids in Guatemala!

Jawel, uiteraard is er het allerlekkerste eten aanwezig en natuurlijk zal onze dierbare partner WINGS and ROOTS hier te vinden zijn met de allerlekkerste koffie uit Guatemala. Tuurlijk komen Julio en Jurgan van Cooking Truck typische Guatemalteekse gerechten serveren uit hun prachtige bus! En last but not least hebben de beste mensen van Bakkerij Jolink ons 250 gebakjes gedoneerd die geserveerd worden op het evenement! Alle opbrengsten van deze culinaire hoogstandjes gaan direct naar de kinderen in Guatemala!

Onze tipjes stoppen niet. En deze ZEKER niet! Want op 11 juni hebben wij iets bijzonders in de aanbieding.. Wij willen dat iedereen die komt naar huis gaat met iets leuks dus hebben wij een heuze enveloppenmuur! Enveloppenmuur? Ja! Enveloppenmuur! Een muur vol met enveloppen, koop een envelop en je hebt ALTIJD prijs! In elke envelop zit gegarandeerd een prijs. Ga naar huis met een Rituals pakket, een paar flessen wijn of een leuke cadeaubon! We hebben geweldige prijzen in de aanbieding dus kom ook en laat je verrassen!

Graag kondigen wij met een grote glimlach op ons gezicht aan dat niemand minder dan de The Hillbilly Hottub Experience naar ons evenement komt! Gewapend met hout gestookte hottubs gemaakt uit hergebruikt materialen kun je met een heerlijk wijntje badderen in deze prachtige tubs!
Dames! Tijd om de wenkbrauwen te epileren? Behoefte aan wat professionele visagie? Klaar voor dat avondje uit maar de nagels hebben nog even een touch-up nodig? Beautysalon Lucca komt naar het evenement! Ga voor een heerlijke behandeling en laat je zelf verwennen!
En last, maar ZEKER niet least.. Jawel mannen, laat je haar groeien, gooi je scheermes direct uit het raam: Top barbier Ernesto Heeman heeft zijn kaptafel al klaar staan en komt naar het evenement om je van een uniek fris kapsel te voorzien en die baard te restylen!
Wil jij er absoluut zeker van zijn dat je een plaats bemachtigt in de handen van deze professionals? Verras jij je partner met een middagje in de tub? Reserveer alvast! Stuur een mailtje naar tom@tessunlimited.nl en loop 11 juni weer herboren naar huis!

Kids time! Natuurlijk denken wij ook aan de kleine! Niks belangrijker dan dat de kids een leuke dag hebben op het evenement! We hebben een cursus tuinieren waarbij vogelhuisjes worden gemaakt. Uiteraard worden deze lieve schatten geschminkt en kan er lekker geplakt, geknipt en geknutseld worden! Daarbij hebben we de beroemde en kleurrijke lumenbandjes om helemaal los op te gaan. En wat is een kinderhoek zonder een ouderwetse grabbelton? Iedereen met een leuk cadeautje naar huis!!

Deze prachtig handgemaakte knuffels zijn te koop! Ze zijn in 2 maten beschikbaar: De kleine versie is 18 cm groot en de grote versie is 28 cm. Natuurlijk zullen ze te koop zijn op het evenement, maar je kunt ze alvast bestellen! Eentje voor jezelf? Eentje voor je kleine? Misschien wil je er eentje bestellen voor een kind hier als cadeautje voor na de operatie? Wij nemen ze graag mee! Stuur een mailtje naar tom@tessunlimited.nl en dan gaan we dit regelen. Een kleine knuffel word verkocht voor 10 euro, de grote voor 20 euro.

Published by: Tessa in Uncategorized

Comments are closed.